top of page

zo 20 mrt

|

Hasselt

Kachet Proefdiner 2022

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kachet Proefdiner 2022
Kachet Proefdiner 2022

Tijd en locatie

20 mrt 2022, 17:00 – 20:00

Hasselt, Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt, België

Over het evenement

Pre-taste your biggest day!

Eerst en vooral bedankt voor het vertrouwen voor jullie huwelijksfeest op één van onze Kachet locaties! We kijken er naar uit om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Geen geslaagd feest zonder overheerlijk eten, daar zijn we het alvast over eens. Daarom laten we jullie graag eigenhandig de kunsten van onze chef en de beleving van onze Kachet Foodstudio’s in première ontdekken op zondag 20 maart, maandag 21 maart en dinsdag 22 maart tijdens het Kachet Proef Diner.

Tijdens deze avond/middag krijgen jullie een greep uit onze foodstudio’s, suggestiewijnen, desserten en zoveel meer voorgeschoteld. Dit geeft jullie de kans om de perfecte menu samen te stellen, ten rade te gaan bij onze Kachet food & wine experts en, niet onbelangrijk, ten volle te genieten. Zo zorgen we er samen voor dat jullie grote dag 100% op jullie lijf geschreven wordt!

Wens je (schoon-)ouders mee te laten proeven en genieten? Dat kan! Voor de all-in prijs van €40 per persoon kunnen jullie tot 4 gasten meebrengen. Jullie deelname, als bruidskoppel, doen wij met plezier cadeau.

Belangrijk! Gelieve te registeren voor 13 maart 2022.

Moest je nog vragen hebben, kan je steeds bij je gastvrouw Ancy of Yarne terecht. We kijken er naar uit!

Cheers,

Het Kachet team

Tickets

  • Ticket proefdiner

    GRATIS TICKET VOOR KOPPELS Het koppel doen we dit proefdiner met veel plezier cadeau! Bij het afrekenen voeg je de couponcode 'KOPPEL' in zodat u en uw aanstaande niet hoeven te betalen. Deze code kan twee keer gebruikt worden (2x€40 korting op de bestelling)

    € 40,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page