top of page
FBad_Vacature chef 2022.png

Als chefkok stuur je de Kachet Foodstudio crew - het kloppende hart van ons bedrijf - aan in het voorbereiden, bereiden en doorgeven van de gerechten tijdens de feesten & events op de Kachet locaties.

Druk jouw stempel​ op het bord van onze feestgangers.

Jij bent er om een feilloze operationele flow, grondige kwaliteitscontrole en een beleving van de hoogste standaard te garanderen in de dagdagelijkse werking van onze keuken.

 

Hierbij stuur je elk teamlid in de keuken aan met specifieke taken en de nodige coaching, en doe jij de eindcontrole op kwaliteit en presentatie.

Een grondige voorbereiding en continu overleg met de zaalverantwoordelijke en gastheer of -vrouw zijn cruciaal voor een vlotte organisatie.

Je beheert daarnaast de contacten met onze vaste & lokale leveranciers. Je doet de nodige bestellingen met het oog op een goede kostprijs, het vermijden van verspilling en efficiënt gebruik van de grondstoffen. Het monitoren van de personeels- en foodcost aan de hand van de voorziene omzet is voor jou een evidentie.

De keuken en haar waardevolle infrastructuur zijn jouw terrein dat je streng bewaakt met een duidelijk plan van aanpak inzake goed onderhoud, hygiene (HACCP) en veiligheid.

And last but not least: als chefkok krijg je de kans om mee de vaste drijvende kracht te worden achter Kachet: Wij rekenen op jou voor het ontwikkelen en in de markt plaatsen van nieuwe food studio's, creatieve initiatieven en enverrassende gerechten: Ons team van operationele, technische & marketingkrachten trekt maar wat graag mee aan de kar van jouw nieuwe ideeën & smaakbelevingen!

Ben jij de food diva/divo die we zoeken?

Ben jij iemand met Kachet met een grote K - d.w.z. verzorgd, flexibel, sociaal, leergierig, immer goedlachs? Heb je de verantwoordelijkheidszin en maturiteit om een team aan te sturen en zelf de lijnen uit te tekenen van jouw keukenplanning? Is geen kookcultuur jou (wereld)vreemd en school je je regelmatig bij in de laatste kooktechnieken en -trends? Kan je een versnelling hoger schakelen en tegelijk je zenuwen te baas wanneer het even nodig is? Ben je een chef met managers skills?

Zijn wij de crew die jij zoekt?

Ook al zien we het groots bij Kachet, we blijven prat gaan op onze familiale aanpak. Een bedrijf in volle groei met toonaangevende eventlocaties in Limburg en een mix van tonnen ervaring en jong geweld. Hier kom je terecht in een familiale crew, met collega’s waar je op kan bouwen, tal van mogelijkheden om te groeien, een professionele omkadering op de werkvloer en een degelijke verloning.

It's a match?

Heb je interesse in deze positie of wil je graag meer info? Laat van je horen via ingeborg@kachet.be of bel +32 477 767 015. Of stuur ons rechtstreeks je CV en motivatie, en wie weet contacteren we je binnenkort voor een eerste ontmoeting. 
bottom of page