Copy of Kachet IG post.png

Als chefkok stuur je de Kachet Foodstudio crew - het kloppende hart van ons bedrijf - aan in het voorbereiden, bereiden en doorgeven van de gerechten tijdens de feesten & events op de Kachet locaties.

Druk jouw stempel​ op onze feestgangers' bord.

Jij bent er om een feilloze operationele flow, grondige kwaliteitscontrole en een beleving van de hoogste standaard te garanderen op het bord van onze gasten.

Hierbij stuur je elk teamlid in de keuken aan met specifieke taken en de nodige coaching, en doe jij de eindcontrole op kwaliteit en presentatie.

Een grondige voorbereiding en continu overleg met de zaalverantwoordelijke en gastheer of -vrouw zijn cruciaal voor een vlotte organisatie.

Je beheert daarnaast de contacten met onze vaste & lokale leveranciers. Je doet de nodige bestellingen met oog op een goede kostprijs, het vermijden van verspilling en efficiënt gebruik van de grondstoffen.  

De personeelsplanning & bestellingen doe je steeds aan de hand van vooropgestelde doelstellingen van de food- en personeelskost als percentage van de omzet.

De keuken en haar waardevolle infrastructuur zijn jouw terrein dat je streng bewaakt voor goed onderhoud, hygiene (HACCP) en veiligheid.

And last but not least: als chefkok krijg je de kans om mee de vaste drijvende kracht te worden achter Kachet: het ontwikkelen en uitproberen van nieuwe food studio's, creatieve initiatieven of verrassende gerechten: ons team van operationele, technische & marketingkrachten trekken maar wat graag mee aan de kar van jouw nieuwe ideeën & smaakbelevingen!

Ben jij de food diva/divo die we zoeken?

Ben jij iemand met Kachet met een grote K - d.w.z. verzorgd, flexibel, sociaal, leergierig, immer goedlachs? Heb je de verantwoordelijkheidszin en maturiteit om een team aan te sturen en zelf de lijnen uit te tekenen van jouw keukenplanning? Beschik je over een creatief brein en gezonde dosis baldadigheid? Is geen kookcultuur jouw (wereld)vreemd en school je je regelmatig bij in de laatste kooktechnieken en -trends? Kan je een versnelling hoger schakelen en tegelijk je zenuwen te baas wanneer het even nodig is?

Zijn wij de crew die jij zoekt?

Ook al zien we het groots bij Kachet, we blijven prat gaan op onze familiale aanpak. Een bedrijf in volle groei met toonaangevende eventlocaties in Limburg en een mix van tonnen ervaring en jong geweld. Hier kom je terecht in een familiale crew, met collega’s waar je op kan bouwen, tal van mogelijkheden om te groeien, een professionele opleiding op de werkvloer en een degelijke verloning.

It's a match?
Heb je interesse in deze positie of wil je graag meer info? Laat van je horen via vicky@kachet.be of bel +32 476 87 73 11. Of stuur ons rechtstreeks je CV en motivatie, en wie weet contacteren we je binnenkort voor een eerste ontmoeting.