top of page
Binnenkoer_Avondfeest-216-2_BW2.jpg
GG_logo_long_semi opaque3.png
Kachet_Logo_Kachet Venues2.png

HET GOED VAN GOTHEM

ZAALVERANTWOORDELIJKE

Een nieuwe feestlocatie op de kaart zetten.

Gelegen in het landelijke groene Horpmaal, tussen de fruitbomen, bevindt zich het Haspengouwse beschermde erfgoed "Het Goed van Gothem". Deze unieke 17e eeuwse vierkantshoeve wordt in al haar glorie hersteld en omgedoopt naar haar originele naam en karakter.​ Vanaf de lente 2019 kan je hier genieten van een idyllische bestemming voor elke feestgelegenheid. Met drie indrukwekkende zalen, binnenkoer, hotelkamers en eigen glamping site - gloednieuw, maar authentieker dan ooit.

Dankzij een stormloop aan feesten zijn we op zoek naar een rechterhand voor gastvrouw Stéphanie. Wil jij deze gloednieuwe, unieke feestlocatie mee op de kaart zetten?
 

Op een dag vind je de job van je leven​.

Als zaalverantwoordelijke stuur je je team aan voor een perfecte feestbeleving van A tot Z. Je bereid in samenspraak met het Foodstudio Team het feest voor a.d.h.v. een personeelsplanning en zaalplan en doet de nodige bestellingen. Je coördineert de opbouw en verzekert een piekfijne afwerking. Je verwelkomt de gasten en bent hun aanspreekpunt tijdens het feest. Je leidt als eindverantwoordelijke op deze dag alles in goede banen en bezorgt de gasten een service van de hoogste kwaliteit. Na afloop van het feest coördineer je de afbouw en sta je in voor het algemene onderhoud van de locatie.

Ben jij degene die we zoeken?

Ben jij iemand met Kachet met een grote K - d.w.z. verzorgd, flexibel, sociaal, immer goedlachs en beschikkend over stalen zenuwen? Zijn de puntjes op de i voor jou van staatsbelang? Ben jij dé rechterhand wiens handje niet moet worden vastgehouden en graag de handen uit de mouwen steekt? Heeft de horeca geen geheimen meer voor jou? Ben je het gewoon om een team te motiveren en aan te sturen? 

Zijn wij degene die jij zoekt?

Ook al zien we het groots bij Kachet, we blijven prat gaan op onze familiale aanpak. Een bedrijf in volle groei met toonaangevende eventlocaties in Limburg en een mix van tonnen ervaring en jong geweld. Hier kom je terecht in een familiale crew, met collega’s waar je op kan bouwen, tal van mogelijkheden om te groeien, een professionele opleiding op de werkvloer en een competitief verloningspakket.

It's a match?
Stuur ons je CV en motivatie, en wie weet contacteren we je binnenkort voor een eerste ontmoeting.
bottom of page