top of page
H58_Bediening-2.jpg
Kachet_Logo_Kachet Venues2.png

MAITRE MET KACHET (M/V) GEZOCHT!

Een event organiseren staat of valt bij een feilloze aaneenschakeling van de taken en verantwoordelijkheden van onze crew. Dankzij een drukbezette agenda Zijn we op zoek naar een maître die ons team komen versterken. 

 

Altijd geïntrigeerd geweest door de eventwereld? Wil jij deel uitmaken van een toonaangevende eventlocatie in België die uitgeroepen werd tot Wedding Venue of the Year 2019?

Op een dag vind je de job van je leven​.

Voor de begeleiding van onze feesten zijn wij op zoek naar een gastheer/gastvrouw/maître die, samen met het logistieke team, mee instaat voor de nodige voorbereidingen in de aanloop naar de feesten, die tijdens het feest zelf ons team ter plaatse aanstuurt en ervoor zorgt dat onze klanten van een onvergetelijke avond kunnen genieten. 

Ben jij degene die we zoeken?

Ben jij iemand met Kachet met een grote K - d.w.z. verzorgd, flexibel, sociaal, leergierig, immer goedlachs? Kan je een versnelling hoger schakelen en tegelijk je zenuwen te baas wanneer het even nodig is? 

Zijn wij degene die jij zoekt?

Ook al zien we het groots bij Kachet, we blijven prat gaan op onze familiale aanpak. Een bedrijf in volle groei met toonaangevende eventlocaties in Limburg en een mix van tonnen ervaring en jong geweld. Hier kom je terecht in een familiale crew, met collega’s waar je op kan bouwen, tal van mogelijkheden om te groeien, een professionele opleiding op de werkvloer en een degelijke verloning.

It's a match?
Stuur ons je CV en motivatie, en wie weet contacteren we je binnenkort voor een eerste ontmoeting.
bottom of page